Op zondag 30 oktober 2022 geeft Koor Camus een koffieconcert in Theaterzaal De Belleman. U wordt om 10:30 ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers (in de entreeprijs ad €7,50 inbegrepen). Om 11 uur gaat de zaal open en brengt Camus een gevarieerd programma waar u zeker van zult genieten! Na afloop is er alle gelegenheid om de gezelligheid op te zoeken aan de bar van De Belleman voor een Meet and Greet. Dat laatste mag u breed opvatten; ontmoet leden, oud-leden, vrienden, buren en bekenden.

Wil je wel eens ergens anders zingen dan onder de douche? Ben je benieuwd hoe het is om in een koor te zingen? Kom dan op dinsdag 31 mei a.s. (aanvang 20:00 uur) naar de open repetitie van koor Camus in de Belleman (Ons Dommels Plekske)! 

Onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Tom Weerts zingen wij classics uit de popmuziek, maar ook voor recente nummers en Nederlandstalig repertoire draaien we onze hand niet om. Deze nummers laten we horen tijdens kleinere en grotere optredens in Valkenswaard. Daarnaast verzorgen we jaarlijks een kerstviering. 

Samen zingen is geweldig, maar ook de gezelligheid na de repetitie is voor ons heel belangrijk! Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je graag een keer ervaren of zingen bij Camus iets voor jou is? Meld je dan aan via info@camus.nl, of via Whatsapp op 06-42462994. We kijken uit naar je komst!

Hoor jij dat ook zo vaak? Eindelijk mogen we weer!

Maar niets is minder waar en wat kijken we er naar uit!

Jij komt toch zeker ook! Zonnebril op, terrasje zoeken en genieten maar!

Natuurlijk ken je Camus vooral van uitvoeringen in De Hofnar maar we zijn ook elders te beluisteren.

Op 3 juli nemen we deel aan de uitgestelde jubileumfeestdag van 45 jaar Brassband de Johanna's. 

Camus verzorgt een optreden van 13:00 tot 13:45 in de pastorietuin Martinuskerk Dommelen.


Back to Top