Zingen, bewegen, plezier, kwaliteit, serieus als het nodig is, maar bovenal veel gezelligheid binnen onze hechte club, dát is Camus!
Swingend en met choreografie brengen we een breed en steeds wisselend repertoire. Dat doen we o.a. in Theaterzaal De Hofnar en op diverse podia in de omgeving. Ook werken we regelmatig mee aan uiteenlopende lokale evenementen en verzorgen we elk jaar een sfeervol kerst/winter-samenzijn. Kortom: we treden graag op én Camus staat niet stil (te zingen)!
​​​​​​​We streven ernaar om eens in de twee jaar een ‘groots’ concert op de planken te zetten. Rondom een thema brengen we een twintigtal nummers, compleet met choreografie, een fraai decor en zoveel mogelijk live muziek. 
Het repertoire is breed en richt zich vooral op Nederlands- en Engelstalige muziek van de jaren zestig tot heden, over het algemeen vierstemmig. 
In november 2018 droeg Huib Verleg, na ruim 37 jaar, het dirigeerstokje over aan Bart Wernaart. In het dagelijks leven is Bart docent Recht & Ethiek aan de Fontys Hogeschool Marketing en Management en daarnaast beroepsmuzikant die slagwerk studeerde aan het conservatorium. 
Dinsdagavond is onze vaste repetitieavond. We repeteren van 20.00 tot 22.00 uur in Ons Dommels Plèkske, Sporthal De Belleman, Bruninckxdal Valkenswaard. 
Heb je zin om eens te komen kennismaken, dan kun je je aanmelden via het contactformulier. 
Back to Top